xcc_remote

Gyakran ismételt kérdések

Az XCC REMOTE online kurzus formájában működik egyszerre sok felhasználó részvételével. Számíts arra, hogy időnként jól fog működni, de megeshet, hogy akadályokba ütközöl. Ha valahol megakadsz, először felhasználói oldalról közelítsd a problémát! Első lépésben mindig magad próbáld megoldani a helyzetet (ellenőrizd, hogy végig nézted-e a videókat, befejezted-e rendesen a feladatokat, használd a REFRESH gombot). Ha továbbra sem találod a megoldást, kérdezz rá a csapattársaidnál, ők mit javasolnak! A tapasztalat az, hogy a legtöbb probléma megoldódik, ha újra átgondolod a helyzetet, újra próbálkozol, vagy vársz egy kicsit. Ha továbbra sem tudod a problémát megoldani, akkor írj erre a címre: xccremotehungary@gmail.com. VÉSZHELYZET (!) esetén hívd Robit: +36 20 775 8341.

Kérünk, hogy mindig a böngésződön keresztül lépj be a programba! Mindegy, hogy mobil vagy számítógép. A felajánlott alkalmazásokat kerüld.

Hogyan kezdjek neki a kalandnak?

Ahogy megkapod a levelet a belépési adataiddal (e-mail cím és jelszó), lépj be az XCC REMOTE felületére. Miután beléptél, megtalálod a személyes résztvevői oldaladat. Ezen az oldalon keresztül elkezdheted a programot, amint megnyílik számodra (általában csütörtök 21:00-tól). Ez a GYIK elérhető lesz majd a jobb felső sarokban. Olvasd végig újra, ha problémába ütközöl.

Nem tudom folytatni a programot!

Az XCC Remote program sosem árulja el, hogy mi következik. Minden rész a következőre épül. Ez azt jelenti, hogy kezdetben nem éred el a program teljes tartalmát. A tartalom és ezzel együtt a személyes kalandod lépésről-lépésre tárul eléd! Légy várakozással teljes! Ha nem tudsz továbblépni, mindig az oldal FRISSÍTÉSÉVEL próbálkozz először! Fontos, hogy ahhoz, hogy tovább engedjen a rendszer, mindig végig kell nézned a videókat!

Mi az, hogy “majd meglátod”?

Amikor az XCC-k során a hegyekbe visszük az embereket, gyakran kérdezik, mi következik. Általában azt válaszoljuk: “majd meglátod”. Ugyanerre kell készülnöd most is. Vannak részek, amik egy ideig nem elérhetőek) a Remote programban. Hogy mikor válnak azzá, azt majd meglátod…

Nem látok semmit a kihívás dobozban!

Megeshet, hogy időnként nem látod a haladásodat a kihívás dobozban. Próbáld meg frissíteni az oldalt!

A képernyő lefagyott

Frissítsd az oldalt, hogy betöltsön az új tartalom!

Mi van akkor, ha egyes feladatok elvégzésére nincs lehetőségem (sérülés miatt, vagy nincs meg a tér vagy idő hozzá)

Ez a program most a te életedhez illeszkedik. Te tudod megítélni mi lehetséges és mi nem. Azt is te látod igazán, hogy mikor vagy csak passzív és lusta. Ha valamit megpróbáltál, de nem lehetséges, csak menj tovább a programmal!

Nem tudom kivel vagyok egy csapatban

Csekkold a csütörtöki üzeneteidet. Akkor kaptad meg tőlünk a csapatbeosztást. Ha nem találod nézd meg a “Spamek” között. Amennyiben sehol nem találsz ezzel kapcsolatban információt keress bennünket a xccremotehungary@gmail.com e-mail címen!

A tőletek kapott útvonal túl veszélyes

Légy bölcs. Változtass az útvonalon, és ha már nem veszélyes térj vissza rá!

Én nem hiszek Istenben

Ne aggódj. Ez nem akadályoz a programban. Viszont a program során szembe kell nézned azzal, hogy miben és miért hiszel.