GYIK

Az XCC megrendezését a vírussal kapcsolatos hatályos rendszabályokhoz igazítjuk. Minden résztvevő maga köteles felelősséget vállalni a részvételhez (aktuális rendszabályok alapján) szükséges iratok vagy igazolások beszerzéséért. Amennyiben valaki a jelentkezési díj befizetése után pozitív vírusteszt, vagy karanténkötelezettség miatt elesik a részvételtől, lemondását méltányossággal kezeljük és amennyiben lehetséges a következő időpontra ingyenesen átmenjük. A méltányosság mértéke függ a lemondás időpontjától.

A jelentkezők részletes útmutatást kapnak, a szükséges felszerelések listájáról. Fontos, hogy az XCC-re csak azt hozd el, ami ezen a listán van. Semmi többet. Ami ott van, azt vedd komolyan. Amiről tudod, hogy nem lesz rá később szükséged, azt kérd kölcsön. Ne költs feleslegesen pénzt. Egyes felszerelések tőlünk is kölcsönözhetőek lesznek.

Ennek lehetőségét nagyon komolyan vesszük. A rendezvény előtt minden résztvevő számára elküldünk egy vészhelyzeti telefonszámot, amit átadhat a családtagjainak.

Majd meglátod! A megfelelő időben minden szükséges információval rendelkezni fogsz.

A jelentkezés során ügyelj arra, hogy az erre vonatkozó kérdéseknél minden fontos információt átadj nekünk. Ahol lehetséges, ehhez igazítjuk a részvételed.

Az XCC egy komoly fizikai kihívást jelentő program. Tehát ha nem tudsz felmenni a lépcsőn, vagy lemenni a boltba anélkül, hogy levegőért kapkodnál, akkor itt az ideje elkezdened edzeni! Készülj, amennyit csak tudsz az XCC előtt: fuss, gyalogolj, eddz!

Azonnal! A helyek gyorsan betelnek. A barátaidat is bátorítsd erre, hogy együtt tudjatok részt venni.