Apa-Fia Kihívás

Kapcsolat, Férfivá érés, Örökség

A programról

Az Apa-Fia Kihívás egy erőteljes, felfedezésekkel és kalandokkal teli három nap. Apák és fiak minden zavaró tényezőtől távol átélnek valamit együtt, ami megváltoztatja őket és a kapcsolatukat, talán örökre…

Férfiak százai küzdötték meg az XCC életet átformáló 72 óráját. Ez most valami hasonló, mégis teljesen más. A program középpontjában nem a fizikai és mentális kitartás, hanem a kapcsolat áll. Apa és fia párt alkot és más párokkal kis csapatokban küzdenek, de játszanak is együtt. Aktív, izgalmas és mély gondolatokkal teli pillanatokon keresztül meglátják egymást olyan fényben, ahogy talán eddig soha.

A program kint, a természetben, a hétköznapi élet kényelmétől távol zajlik. Minden apa egy 12-17 éves kor közötti fiú gyermekével érkezhet. A párok más apákkal és fiakkal kelnek útra 8-12 fős csapatokban. A párok és a csapatok támogatására tanácsadók, coachok és más szakemberek állnak majd rendelkezésre. A program előtt a párok felkészítő feladatot kapnak, melyről a jelentkezés után kapnak több információt.

GYIK

Hozhatok-e magammal egynél több gyereket?

Ezen a programon minden apa egy 12-17 éves kor közötti fiú gyermekével tud részt venni. A programot úgy terveztük, hogy a figyelmedet most teljesen ennek a gyermekednek kell szánnod.

Ha nincs fiam hozhatom-e magammal a lányom?

Erre a programra most csak a fiúgyermekedet hozhatod. Tervben van, hogy hamarosan indul az Apa-Lánya kihívás is.

Milyen fizikai kihívásokra számíthatunk? Mi van, ha nem bírja a fiam?

A program meglepetés minden résztvevő számára, ezért sokat most nem árulunk el. Azt viszont tudhatod, hogy a hétvégének nem célja a fizikai teljesítőképesség tesztelése. A feladatok egy átlagos 12 éves gyerek számára teljesíthetőek lesznek. Ez a program nem XCC.

Milyen módon állnak össze a csapatok?

A csapat összeállításánál szempont, hogy a párok megjelölnek-e a jelentkezésnél másokat, akikkel egy csapatban szeretnének lenni. Amennyiben nincsenek preferált csapattagok, a legfőbb szempont, hogy a gyerekek egy korcsoportban legyenek.

Van-e lehetőség bármilyen kedvezményre a regisztrációs díjat illetően?

Amennyiben szívesen részt vennél a fiaddal a programon és kizárólag anyagi nehézségek akadályoznak ebben, az apafia@4mhu.com e-mail címen érdeklődhetsz kedvezményeket illetően.
 

Milyen felszerelésekre lesz szükségem?

Ezen a linken találod a részletes felszerelési listát. Ami ezen a listán van, azt el kell hoznotok, a többiről mi gondoskodunk. Bizonyos túrafelszereléseket tőlünk is tudtok kölcsönözni ezen a linken.