Amit tudnod kell az XCC-ről

Az XCC egy három napos testi, lelki, szellemi kihívás a vadonban férfiak számára. 72 órán át küzdeni fogsz az elemekkel, magaddal, a démonaiddal, az Isteneddel. De nem egyedül teszed ezt. A 8-12 fős csapatod veled fog tartani az úton. A hétvége során sok kilométer gyaloglással, fizikai és mentális megmérettetéssel találod majd szembe magad.
 

Pénzt, időt és energiát készülsz most befektetni valamibe, de életed talán legértékesebb befektetése ez, ami nem csak neked, hanem a családodnak, környezetednek, közösségeidnek is hasznára válik hosszú évekre.

Az XCC nem csupán egy hétvégi kikapcsolódás, hanem bajtársak közös utazása, egy kaland, amit másokkal élsz át. Bízunk benne, hogy ha úgy döntesz, hogy elfogadod a kihívást, azt teljes szíveddel teszed. Szükség lesz a kitartásodra. Nem áll majd rendelkezésedre melegvizes zuhany, angol wc, vagy puha ágy. Az indulási ponton kell hagynod a megszokott életed kényelmét, a telefonod, az órád. Találkozni fogsz magaddal, rég elásott kérdésekkel és a változás egyedi lehetőségével. Készen állsz?

Alább találod a következő elérhető programjainkat és a legfontosabb kérdéseket, amiket át kell gondolnod mielőtt jelentkezel.

GYIK

Milyen hatással van a COVID-19 járvány az XCC-k szervezésére?

Az XCC megrendezését a vírussal kapcsolatos hatályos rendszabályokhoz igazítjuk. Minden résztvevő maga köteles felelősséget vállalni a részvételhez (aktuális rendszabályok alapján) szükséges iratok vagy igazolások beszerzéséért. Amennyiben valaki a jelentkezési díj befizetése után pozitív vírusteszt, vagy karanténkötelezettség miatt elesik a részvételtől, lemondását méltányossággal kezeljük és amennyiben lehetséges a következő időpontra ingyenesen átmenjük. A méltányosság mértéke függ a lemondás időpontjától.

Milyen felszerelésre lesz szükségem?

A jelentkezők részletes útmutatást kapnak, a szükséges felszerelések listájáról. Fontos, hogy az XCC-re csak azt hozd el, ami ezen a listán van. Semmi többet. Ami ott van, azt vedd komolyan. Amiről tudod, hogy nem lesz rá később szükséged, azt kérd kölcsön. Ne költs feleslegesen pénzt. Egyes felszerelések tőlünk is kölcsönözhetőek lesznek.

Ha az XCC alatt vészhelyzet áll elő otthon, hogyan értesülhetek róla?

Ennek lehetőségét nagyon komolyan vesszük. A rendezvény előtt minden résztvevő számára elküldünk egy vészhelyzeti telefonszámot, amit átadhat a családtagjainak.

Hova megyünk/mit csinálunk?

Majd meglátod! A megfelelő időben minden szükséges információval rendelkezni fogsz.

Mi van akkor, ha különleges étrendre van szükségem, vagy egészségügyi problémáim vannak?

A jelentkezés során ügyelj arra, hogy az erre vonatkozó kérdéseknél minden fontos információt átadj nekünk. Ahol lehetséges, ehhez igazítjuk a részvételed.

Mennyire kell formában lennem?

Az XCC egy komoly fizikai kihívást jelentő program. Tehát ha nem tudsz felmenni a lépcsőn, vagy lemenni a boltba anélkül, hogy levegőért kapkodnál, akkor itt az ideje elkezdened edzeni! Készülj, amennyit csak tudsz az XCC előtt: fuss, gyalogolj, eddz!

Mikor érdemes jelentkezni?

Azonnal! A helyek gyorsan betelnek. A barátaidat is bátorítsd erre, hogy együtt tudjatok részt venni.