APA-LÁNYA KIHÍVÁS

Megismerés, Kapcsolódás, Kaland

A programról

Az Apa-Lánya Kihívás egy mélységekkel, újfajta megélésekkel átszőtt őszinte 3 nap. Apák és lányaik elvonulva a világ zajától olyat élnek meg, ami megváltoztatja őket és kapcsolatukat, talán örökre…

Férfiak ezrei küzdötték már meg az XCC életet átformáló 72 óráját. Ez a program teljesen más. E kaland középpontjában az Apa és Lánya közötti kapcsolat áll. Apa és Lánya párt alkot és más párokkal kis csapatokban élnek át különböző élményeket, játszanak együtt. Aktív, ugyanakkor bensőséges, egymásra figyeléssel teli pillanatokkal erősítik köteléküket. Rácsodálkoznak egymásra, ahogy talán eddig még soha.

A 3 napos kaland kint, a természetben, a hétköznapi élet kényelmétől távol zajlik. Minden Apa egy 12-18 éves kor közötti Lány gyermekével érkezhet. A párok más apákkal és lányaikkal kelnek útra 10 fős csapatokban. A párok és a csapatok támogatására tanácsadók, coachok és más szakemberek állnak majd rendelkezésre. A program előtt a párok felkészítő feladatot kapnak, melyről a jelentkezés után kapnak bővebb információt.

Ha ti is kíváncsiak lettetek, mi minden újat hozhat a kapcsolatotokba ez az érzelmi és fizikális hullámvasút a természetben, jelentkezzetek!

GYIK

Hozhatok-e magammal egynél több gyereket?

Ezen a programon minden apa egy 12-18 éves kor közötti lány gyermekével tud részt venni. A programot úgy terveztük, hogy a figyelmedet most teljesen ennek a gyermekednek kell szánnod.

Ha nincs lányom hozhatom-e magammal a fiamat?

Erre a programra most csak a lánygyermekedet hozhatod. Az Apa-Fia kihívást válaszd abban az esetben, ha a fiaddal szeretnél egy ehhez hasonló alkalmat megélni!

Milyen fizikai kihívásokra számíthatunk? Mi van, ha nem bírja a lányom?

A program meglepetés minden résztvevő számára, ezért sokat most nem árulunk el. Azt viszont tudhatod, hogy a hétvégének nem célja a fizikai teljesítőképesség tesztelése. A feladatok egy átlagos 12 éves gyerek számára teljesíthetőek lesznek. Ez a program nem XCC. Sőt!

Milyen módon állnak össze a csapatok?

A csapat összeállításánál szempont, hogy a párok megjelölnek-e a jelentkezésnél másokat, akikkel egy csapatban szeretnének lenni. Amennyiben nincsenek preferált csapattagok, a legfőbb szempont, hogy a gyerekek egy korcsoportban legyenek.

Van-e lehetőség bármilyen kedvezményre a regisztrációs díjat illetően?

Amennyiben szívesen részt vennél a lányoddal a programon és kizárólag anyagi nehézségek akadályoznak ebben, az apalanya@4mhu.com e-mail címen érdeklődhetsz kedvezményeket illetően.
 

Milyen felszerelésekre lesz szükségem?

Ezen a linken találod a részletes felszerelési listát. Ami ezen a listán van, azt el kell hoznotok, a többiről mi gondoskodunk. Bizonyos túrafelszereléseket tőlünk is tudtok kölcsönözni ezen a linken